Udvidet kulhydrattælling for dig i flergangsterapi

Kurset i udvidet kulhydrattælling henvender sig til dig med type 1 diabetes, som er i flergangsterapi med pen og gerne vil have hjælp til at få mere fokus på kulhydrattællingen i din hverdag.
Du har allerede lidt kendskab til kulhydratkilder og mængder og ønsker at arbejde med individuel kulhydratratio og følsomhed.

Kursets indhold

  • Teori, praktiske øvelser, dialog og erfaringsudveksling
  • Gennemgang af 100- og 500-reglen
  • Introduktion til diverse apps
Du skal være indstillet på at udfylde 3 dages registreringsskemaer med 7-punkts profiler mellem de 2 kursusdage og sende dem til underviseren.

Underviser
Klinisk diætist Anne Grynnerup Skouboe.

Hvem kan deltage?
Alle med type 1 diabetes i intensiv insulinbehandling med pen, som er patient på Steno Diabetes Center.

Tidspunkt og varighed
To eftermiddage á 3 timer. I pausen byder vi på kaffe/te og en hjemmebagt bolle.

Mødested
Kurset foregår i FoodLab stueetagen i hospitalsbygningen NSH (Indgang A).

Kørsel
Hvis du er patient på Steno og har fået ordineret kørsel af din behandler, kan du få kørsel til og fra kurserne, hvis de ligger før kl. 16.

Kommende kurser og tilmelding
Den 22. maj og den 12. juni 2017 kl. 15.30-18.30
Tilmelding

Den 6. november og den 20. november 2017 kl. 15.30-18.30
Tilmelding

Er du tilmeldt, vil du cirka 1 måned før kursusstart få besked, om du er optaget på kurset.

Afbud
Hvis du mod forventning bliver forhindret i at deltage på kurset, er det vigtigt, at du melder afbud. Du kan enten ringe på tlf. 30 91 29 52 eller sende en e-mail til sdc-kursuskoordinatorer@regionh.dk
Du skal senest melde afbud 2 dage før kursusstart.

Kontakt
Ved spørgsmål kan du kontakte kursuskoordinator Louise:
Mandag, tirsdag og fredag mellem kl. 9 og 11 på tlf. 30 91 29 52.
Eller du kan sende en mail til sdc-kursuskoordinatorer@regionh.dk

Sidst opdateret 21-04-2017

Mad til alle

Denne måneds opskrift er perlebyg med grønt. Du finder den sammen med en masse andre opskrifter, som afdelingen for Mad og Ernæring har udarbejdet.